Hirdetések

 

H I R D E T É S E K

 

 

KRISZTUS KIRÁLY ÜNNEPE

 

2021. november 21.

 

1. A héten a szentmisék időpontjai:


hétfő: 730

– kedd – péntek: 730 és 1800

 

– szombat: 1800

– vasárnap: reggel 900, délelőtt 1100

   és délután 1800


 

2.Kedden 17 órától csendes szentségimádási óralesz. Szerdán a szentmisék előtt közösen imádkozzuk a reggeli, illetve az esti dicséretet a zsolozsmából. Hívjuk a testvéreket erre az imaalkalomra is. Csütörtökön 17 órától a Fokolár Mozgalom tagjai vezetik a szentségimádást. 18órától a betegekért, péntekeneste 18órakor az elhunytakértvégzünk közös szentmisét.

 

3. A plébániai foglalkozások folytatódnak a megszokott program szerint naponta 16 órától.  Óvodások – előkészítősök – I-II. osztályosok kedden, elsőáldozási felkészítőszerdán, IV-VII. osztályosok csütörtökön, gyerekkóruspénteken du. 1630, ifjúsági óravasárnap 19 órától.

 

4.A jövő héten a gyerekekkel és az ifjúsággal elkészítjük az adventi koszorúkat. Isten fizesse az e célra felajánlott támogatást!

 

5.Elkészült az egyházközségi tájékoztatónk a következő egyházi évre. Hálásan köszönjük Tulit Attilának és a T3 nyomdának!

 

6.Ne feledkezzünk meg a sajtótermékeket magunkkal vinni, rendeléseinket megújítani, egyházi hozzájárulásunkat befizetni!

 

7.Hálát adunk a mindenható Istennek a mai ünnepért! Köszönet mindazoknak, akik hozzájárultak nem csak az ünnep előkészítéséhez, de a közösségünk életének alakulásához, fejlődéséhez. Nagy hálával köszönjük Szénégető IstvánMarosvásárhely-remeteszegi plébánosnak, hogy vállalta a búcsúra való lelki felkészítést és az ünnepi igehirdetést. Köszönjük a paptestvéreknek, hogy velünk ünnepelnek. Külön köszönet a munkatársaknak, önkénteseknek, egyháztanácsnak, a Laudate kamarakórusnak és vezetőjének, azoknak, akik részt vettek közösségi tereink kitakarításában, a támogatóknak. Isten fizesse a sok önzetlen munkát, támogatást, jelenlétet és imádságot!

 

Szeretettel köszöntünk mindenkit, aki a héten névnapot, születésnapot ünnepel.

 

Mindnyájuknak áldott búcsús ünneplést kívánunk!